A modern fogamzásgátlókkal szembeni legfontosabb elvárás, hogy biztonságosak legyenek. Azonban az is fontos szempont, hogy kíméljék a női szervezetet és használatuk kényelmes legyen. A hagyományos fogamzásgátló módszerekkel nehéz mindkettőt megoldani. A modern méhen belüli fogamzásgátlás, azaz a modern méhen belüli eszközök alkalmazása, a szakemberek szerint manapság az egyik legbiztonságosabb és legkíméletesebb fogamzásgátló módszer.

A hormonmentes MelbeaGold spirálok képviselik az egyik legújabb fejlesztést ezen a területen. A MelbeaGold spirálok a már jól ismert és közkedvelt arany-réz ötvözetű spirál előnyeit egy szabadalmaztatott újítás révén tovább erősítik. A MelbeaGold spirálok a különösen kiváló minőségű arany-réz ötvözet tartalmú aktív elemek alkalmazása révén egyaránt megfelelnek a legnagyobb hatékonyság, biztonság és kíméletes használat követelményeinek.

A MelbeaGold spirálok CE jelöléssel vannak ellátva és megfelelnek az európai orvostechnikai eszközökről szóló irányelv szigorú biztonsági követelményeinek. A kiemelkedő minőséget gyártóhelyünknek a spirál gyártás területén szerezett egyedi szakmai tapasztalata is biztosítja.

A MelbeaGold spirálok fogamzásgátlási hatékonysága a fogamzásgátló tabletták és a legtöbb egyéb hormonális módszer hatékonyságához fogható.

Ez az egyedülálló, háromszoros hatásmechanizmusnak köszönhető, amely hatékonyan akadályozza meg a megtermékenyülést és a beágyazódást. Ebben döntő szerepe van az arany-réz ötvözet tartalmú huzalnak. A MelbeaGold spirálok ezen felül igen kíméletesek a női szervezethez, melynek több oka is van: mivel különböző méretekben állnak rendelkezésre, mindenki számára egyedileg kiválasztható a legjobban illeszkedő modell. A MelbeaGold spirálok felülete hosszú idő után is szilánkmentes és sima marad. Az aktív anyag fém felülete mindezek mellett helyi fertőtlenítő hatásának köszönhetően védelmet nyújt a baktériumok ellen is.

Kialakítás és forma

A MelbeaGold spiráloknak puha, rugalmas műanyag kerete van, amelynek „Y” alakú kialakítása egy virághoz hasonlít, és a méh természetes geometriáját követi. Amint az a felemelt oldalsó karok csepp alakú végeiből is látható, a kialakítás során a kerek formákat helyeztük előtérbe. A keret szára köré kiváló minőségű arany-réz ötvözet tartalmú huzal van feltekercselve, és úgy van rögzítve, hogy ne álljanak ki szabadon álló végek. Mivel nem minden méh egyforma, a MelbeaGold spirálok három különböző méretben állnak rendelkezésre. A MelbeaGold spirálok így kíméletesen és pontosan illeszkednek, valamint optimálisan tartanak, és nincsenek káros hatással a méhre.

Hormonmentes

A MelbeaGold spirálok teljes mértékben hormonmentesek. Ezért a hormonális fogamzásgátló módszerekkel ellentétben nem befolyásolják a szervezet hormonegyensúlyát.

A MelbeaGold spiráloknak nincs nem kívánatos hatása a szervezet természetes ritmusára, az Ön hangulatára, súlyára vagy bőrére, és azon felhasználók számára is alkalmasak, akik egészségügyi okokból nem használhatnak hormonális fogamzásgátlókat. A MelbeaGold spirálok dohányzás esetén is jól alkalmazhatóak, még 30 éven felül is.

Amennyiben Ön édesanya, a szoptatás ideje alatt nem áll fenn annak a veszélye, hogy hormonok kerülnek a baba szervezetébe.

Kíméletes és biztonságos

A MelbeaGold spirálok 99%-os hatékonysággal gátolják meg a terhesség kialakulását, ezáltal sokkal biztonságosabbak, mint a legtöbb más fogamzásgátló módszer, beleértve a fogamzásgátló tablettákat is. Ezt a biztonságot a MelbeaGold spirálok 5 éves időtartamra is garantálják. Így a MelbeaGold spirálok alkalmazása az egyik legbiztonságosabb és leghosszabb hatású fogamzásgátló módszer. Emellett a MelbeaGold spirálok kicsik és rugalmasak, így sem Ön, sem partnere számára nem zavaróak. Az arany-réz tartalmú hatóanyag egyedülálló alkalmazásával különösen kíméletesek a méh számára. A hatóanyag felülete hosszú távú használat mellett is sima és szilánkosodástól mentes marad, így elkerülhetőek az éles szélek miatt bekövetkező helyi sérülések. A MelbeaGold hatóanyaga ezen felül helyi fertőtlenítő hatást fejt ki a baktériumokkal szemben, valamint védelmet biztosít a fertőzések ellen.

Rugalmas és visszafordítható

A MelbeaGold spirálok 5 éves időtartamra biztonságos fogamzásgátlást biztosítanak, és csak ezt követően kell cserélni őket. Azonban bármely korábbi időpontban is úgy dönthet, ha például terhességet tervez vagy akár más okból is, hogy nem szeretné tovább használni a MelbeaGold spirált fogamzásgátlási céllal. Ebben az esetben, teljes mértékben ártalmatlan, hogy a MelbeaGold spirál a javasolt használati idő lejárta előtt eltávolításra kerül. Egész egyszerűen csak el kell látogatnia nőgyógyászához, aki egy rövid és általában fájdalommentes eljárás során elvégzi az eltávolítást. A MelbeaGold spiráloknak nincs hosszú távú hatása a szervezetre. Az eltávolítást követően rövid időn belül újra helyreáll a fogamzó képesség, és már néhány hét alatt eléri a normál szintet, mintha soha nem is használt volna MelbeaGold spirált.

melbea_tasak-gray

Kényelmes

A MelbeaGold spirálok a jelzőszálnak a felhasználó általi alkalmanként elvégzett önellenőrzésén és a nőgyógyász által elvégzett éves rutinvizsgálaton kívül nem igényelnek további figyelmet. Önnek nem kell azzal foglalkoznia, hogy napi, heti vagy havi ritmusban betartson bizonyos alkalmazási szabályokat vagy, hogy utazás esetén gondot okoz-e az időeltolódás. A MelbeaGold spirál mindig a helyén van, és nonstop védelmet biztosít, anélkül, hogy Önnek gondolnia kellene rá. A MelbeaGold spirálok gyártásakor csak a legtisztább és legjobb minőségű anyagok kerülnek felhasználásra. A MelbeaGold spirálok így valamivel drágábbak, mint a hagyományos rézspirálok. Az 5 év aggodalomtól mentes fogamzásgátlás költsége a felhelyezéssel együtt általában még így is csupán néhány tízezer forint, ami havi kb. 500 forintot jelent.

Vásárlás

MelbeaGold

A MelbeaGold spirálok hatóanyaga arany-réz ötvözet tartalmú huzal, melynek réz aktív anyaga a mélyebb rétegeiben található aranyat diffúz eloszlásban tartalmazza.

16 000 Ft

Opciók választása