Sterilizáció (nőknél vagy férfiaknál)

A műtéti úton történő sterilizáció nők és férfiak esetén is visszafordíthatatlan, ezért mindenképpen alaposan át kell gondolni. Mind a két esetben csak azoknak ajánlott ez a módszer, akik teljesen bizonyosak benne, hogy nem akarnak (több) gyermeket. Ugyan mind a két módszernek nagyon hatékony a fogamzásgátlási biztonságossága, egyes esetekben a sterilizáció elvégzését követően is kialakulhat terhesség (a sterilizáció Pearl-indexe férfiak esetében 0,1, nők esetében 0,5). A nők sterilizálása során a petevezetékeket altatásban átjárhatatlanná teszik. A sterilizációs műtét a változó kor idő előtti bekövetkezéséhez, pszichés problémákhoz, valamint erősebb vagy szabálytalan havi vérzéshez vezethet. A modern, hosszú távú, de visszafordítható fogamzásgátló módszerek, melyek hasonlóan biztonságosságot kínálnak, mint például a méhen belüli fogamzásgátlás, manapság valódi alternatívát jelentenek a női sterilizációval szemben. A férfi sterilizálása kevésbé bonyolult. Helyi érzéstelenítés mellett átvágják az ondóvezetékeket, így az ejakulátum ezt követően nem tartalmaz majd ondósejteket. Ez egy ambuláns beavatkozás, általában nem igényel kórházi tartózkodást.

Vásárlás

MelbeaGold

A MelbeaGold spirálok hatóanyaga arany-réz ötvözet tartalmú huzal, melynek réz aktív anyaga a mélyebb rétegeiben található aranyat diffúz eloszlásban tartalmazza.

Tisztelt Vásárlónk!

Tájékoztatjuk, hivatkozva a Gyártó értesítésére, hogy a MelbeaGold termék „normál” méretváltozatára vonatkozó megrendeléseiket átmenetileg nem tudjuk kiszolgálni.
Amint újra készleten lesz ez a méretváltozata a terméknek, azonnal jelezzük Önöknek.
A MelbeaGold termék „mini” és „rövid” méretváltozatai továbbra is elérhetőek.
Megértésüket, türelmüket előre is köszönjük.
A teljes tájékoztató itt tölthető le.

16 260 Ft

Opciók választása