Sterilizáció (nőknél vagy férfiaknál)

A műtéti úton történő sterilizáció nők és férfiak esetén is visszafordíthatatlan, ezért mindenképpen alaposan át kell gondolni. Mind a két esetben csak azoknak ajánlott ez a módszer, akik teljesen bizonyosak benne, hogy nem akarnak (több) gyermeket. Ugyan mind a két módszernek nagyon hatékony a fogamzásgátlási biztonságossága, egyes esetekben a sterilizáció elvégzését követően is kialakulhat terhesség (a sterilizáció Pearl-indexe férfiak esetében 0,1, nők esetében 0,5). A nők sterilizálása során a petevezetékeket altatásban átjárhatatlanná teszik. A sterilizációs műtét a változó kor idő előtti bekövetkezéséhez, pszichés problémákhoz, valamint erősebb vagy szabálytalan havi vérzéshez vezethet. A modern, hosszú távú, de visszafordítható fogamzásgátló módszerek, melyek hasonlóan biztonságosságot kínálnak, mint például a méhen belüli fogamzásgátlás, manapság valódi alternatívát jelentenek a női sterilizációval szemben. A férfi sterilizálása kevésbé bonyolult. Helyi érzéstelenítés mellett átvágják az ondóvezetékeket, így az ejakulátum ezt követően nem tartalmaz majd ondósejteket. Ez egy ambuláns beavatkozás, általában nem igényel kórházi tartózkodást.

Vásárlás

MelbeaGold

A MelbeaGold spirálok hatóanyaga arany-réz ötvözet tartalmú huzal, melynek réz aktív anyaga a mélyebb rétegeiben található aranyat diffúz eloszlásban tartalmazza.

 

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a megnövekedett rendelésszám miatt, a kiszállítási idő megnövekedhet. Ha a megrendelés feladásra kerül, abban az esetben erről email üzenetben értesítjük Önt!

 

Kedves Vásárlónk!

Tájékoztatjuk, hogy a 2021. július 16. (péntek) 12:00 óráig leadott megrendeléseket még aznap ki tudjuk küldeni, de a termék kiküldése 2021. július 19. és 2021.július 23. között szabadságolás miatt szünetel.

A megrendeléseket ez idő alatt is tudjuk fogadni, viszont a termék kiküldés első napja:
2021. július 26 (hétfő).

Megértésüket, türelmüket előre is köszönjük.

Üdvözlettel:
Mira Group Kft.

18 260 Ft

Opciók választása